"Opgeleid als professioneel balletdanseres, debuteerde ik op mijn 25e jaar als beeldend kunstenaar met abstracte schilderijen op doek. Intens getroffen door de verbeeldingskracht van de zogenaamde Informele Beeldendekunst van medio de vorige eeuw. Gaandeweg werden ook schrijven en journalistiek informeren over kunst, design, mode van belang. De bijbehorende zoektocht naar theoretische verdieping mondde uit in een studie Ontwikkelingspsychologie aan de KUB in Tilburg.(Afgestudeerd in 1985). Op uitnodiging belandde ik in het academisch kunstonderwijs. Als docent in de psychologie van kunst, mode en design werkte ik in Nederland en Europa, op bachelor, master en postdoc niveau. In opdracht ontworp ik ook opleidingen op dit terrein voor kunsthogescholen, -universiteiten en het bedrijfsleven. Daarnaast had ik enige jaren een eigen parttime opleiding, gericht op artistic branding, Livingstonelab genaamd, gevestigd in Amsterdam.

Vanaf 2006 leg ik me uitsluitend toe op schilderen. Mijn  huidige stijl verwijst naar het abstract expressionisme, maar leent ook van postmoderne stromingen. Een inspiratiebron is en blijft de hedendaagse en klassieke toneeldanskunst."

 

"Ik ben lid van het CBK, centrum voor beeldende kunst Zeeland. Dit centrum heeft ook werk van mij in stock. Vanaf 2010 exposeer ik in de regio Zeeland in galeries, openbare gebouwen, musea. Solo, danwel in groepsverband. Dit laatste onder de noemer van een bestaand kunstenaarscollectief (bijvoorbeeld Zeeuwse Kunstkring), of op thematische basis via een tijdelijk kunstenaarsinitiatief.

Mijn werk is verkocht aan verzamelaars, fans, bedrijven. Komend uit de regio, Nederland, Belgie en Frankrijk."